اخذ ویزای کشورهای مختلف

اخذ ویزای کشورهای مختلف

اخذ ویزای کشورهای مختلف

اخذ ویزای کشورهای مختلف

 

ویزای تحصیلی استرالیا

   
این ویزا برای شما امکانات زیر را فراهم می‌کند:

شما می‌توانید یک دوره‌ی تحصیلی تمام وقت را در استرالیا بگذرانید؛
خانواده‌ی شما نیز می‌توانند به همراه شما به استرالیا بیایند.

قبل از فرستادن درخواست ویزا باید شرایط زیر را داشته باشید:

در یکی از مؤسسه‌های تحصیلی تمام وقت استرالیا پذیرش گرفته باشید؛
اگر سن شما زیر ۱۸ سال است باید برای مدت زمان اقامت در استرالیا دارای حمایت رفاهی و مالی لازم باشید.

این ویزا اجازه‌ی اقامت در استرالیا در طول دوره تحصیلی را می‌دهد.
اگر مدرک  آیلتس را به همراه درخواست ویزا نفرستید و یا در صورت درخواست افسر بررسی کننده‌ی ویزا آن را ارائه ندهید، ویزای شما می‌تواند ملغی شود.
اگر برای شما نیاز نباشد که مدرک آیلتس ارائه دهید، ما می‌توانیم در طول فرآیند درخواست شما این مدرک را از شما درخواست کنیم. در مواردی استثنا نیاز به ارائه مدرک آیلتس نیست. برای هر رشته تحصیلی در هر مقطع نمره ای خاص برای آیلتس مورد نیاز است.
شما باید به اندازه‌ای پول داشته باشید که مربوط به خود شما باشد و بتوانید با آن هزینه‌های تحصیلی خود و هزینه‌های زندگی و رفت و آمد خود و اعضای خانواده‌ی همراه خود در استرالیا را تأمین کنید.
این حمایت می‌تواند به صورت موجود بودن پول نقد در حساب شخصی، مؤسسات مالی، قرض‌های دولتی، بورس تحصیلی و حمایت مالی باشد. مجموع پولی که باید برای شما موجود باشد را می‌توانید با جمع زدن هزینه‌ی زندگی، هزینه‌ی دوره‌ی تحصیلی، هزینه‌ی مدرسه و هزینه‌های مربوط به رفت و آمد بدست آورید.
شما باید زمانی که در استرالیا اقامت دارید دارای بیمه سلامت مناسبی باشید. دانشجویان می‌توانند مدرک مربوط به اخذ پوشش بیمه‌ای دانشجویان خارجی (OSHC) را اخذ نمایند که پوشش پزشکی و بیمارستانی را شامل می‌شود.
مدارک لازم

اصل و کپی گذرنامه متقاضی و همراهان
کپی روادید مأخوذه متقاضی
ترجمه رسمی شناسنامه متقاضی و همراهان
ترجمه رسمی سند ازدواج (در صورت تأهل)
اصل و ترجمه رسمی مدرک تحصیلی و ریز نمرات متقاضی و همراهان
شرح سوابق تحصیلی و کاری (رزومه) متقاضی و همراهان
اصل و کپی مدرک بین المللی زبان انگلیسی برای مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا (ارائه این مدرک برای دوره های دبیرستان الزامی نیست.)
مدارک مالی (محاسبه دقیق میزان توان مالی مورد نیاز متقاضیان مختلف متفاوت می باشد. در این مورد با مؤسسه تماس حاصل نمایید.)
ترجمه رسمی شناسنامه ضامن مالی
ترجمه رسمی تعهدنامه محضری ضامن مالی
نامه گردش حساب ۳ یا ۴ ماه اخیر متقاضی و یا ضامن مالی (حساب مورد نظر می بایست مربوط به یکی از بانک های رسمی و مورد تأیید بانک مرکزی باشد. مؤسسات مالی و اعتباری، تعاونی ها و ... که فاقد عنوان «بانک» هستند، برای ارائه ضمانت مالی قابل قبول نخواهند بود.)
مدارک مستند در مورد منبع درآمد
اصل ترجمه گواهی عدم سوءپیشینه
 اصل فرم های تکمیل شده روادید
اصل پذیرش تحصیلی متقاضی
عکس پاسپورتی متقاضی و همراهان (۲ عدد)
رسید پرداخت هزینه بررسی پرونده در وجه دولت استرالیا
ارائه مدارک و مستندات دیگر (در صورت لزوم)

​لازم به ذکر است که دریافت روادید استرالیا از زمان تشکیل پرونده، ۴ تا ۱۲ هفته به طول می انجامد. در مواردی نیز، دریافت روادید به دلیل بررسی های امنیتی دولت استرالیا نیاز به زمان بیشتری خواهد داشت.

 

کار دانشجویی در استرالیا

قبل از اینکه تحصیل شما در استرالیا شروع شده باشد اجازه‌ی کار ندارید. پس از اینکه دوره‌ی تحصیلی شما شروع شد اگر دوره‌ی شما in session باشد اجازه دارید به یک کار با حداکثر ساعت کاری ۴۰ ساعت در دو هفته اشتغال داشته باشید ولی اگر دوره‌ی شما not in session باشد اجازه دارید در ساعت‌های نامحدود به کاری اشتغال داشته باشید.

اگر کارشناسی ارشد تحقیقاتی می‌گیرید یا در حال تحصیل در مقطع دکتری هستید بدون محدودیت ساعت می‌توانید به کار مشغول باشید.
 

ویزای توریستی استرالیا

   

ویزای توریستی به متقاضیان اجازه میدهد تا برای تفریح تعطیلات و یا دیدار از اقوام درجه یک به استرالیا سفر نمایند.

 

مدارک لازم

فرم تکمیل شده و امضا شده INZ 1017  که با هماهنگی موسسه تکمیل می گردد.
 مدارک دال بر پرداخت هزینه در خواست به حساب  سفارت استرالیا  
فرم تکمیل شده ضمیمه یک برگی
اصل گذر نامه (با اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ قصد ورود به استرالیا)به همراه کپی از صفحه مشخصات و تمامی ویزاهای قبلی کشورهای مختلف (به انضمام گذر نامه های قبلی ) برای همه متقاضیان
 یک قطعه عکس رنگی سایز پاسپورتی
ترجمه شناسنامه
نامه دعوت به انضمام کپی تابعیت و یا اخرین وضعیت اقامتی شخص دعوت کننده
آدرس کامل و تلفن تمامی اقوام و اشنایان ساکن در استرالیا
مدارک دال بر توانایی مالی برای مدت سفر(به مانند ریز صورت حساب بانکی سه تا شش ماه اخیر
در صورت شاغل بودن گواهی شغلی با ذکر مدت  اشتغال  میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی از کارفرما (در صورت خویش فرما بودن لطفا ازجواز کسب /اگهی تاسیس و تمهیدات مربوطه در زمان سفر به استرالیا را تسلیم نمایید
قرار داد شغلی و اخرین فیش حقوقی
گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان /محصلین
ترجمه سند ازدواج

 

ویزای تحصیلی انگلیس

   

شما با داشتن ویزای تحصیلی انگلستان میتوانید:

تحصیل کنید،
به عنوان  نماینده دانشجویی کار کنید،
می توانید درخواست تمدید ویزا دهید،
با توجه به مقطع تحصیلی خود می توانید به میزان مشخصی کار کنید.
قبل از شروع دوره تحصیلی خود در انگلستان باید برای دریافت ویزا اقدام کنید.بهتر است حداقل سه ماه قبل از شروه دوره تحصیلی برای دریافت ویزای دانشجویی اقدام کنید. 

اگر طول دوره آموزشی شما شش ماه یا کمتر باشد می توانید یک هفته زودتر از شروع کلاس خود وارد انگلستان شوید. اگر  طول دوره آموزشی شما بیش از شش ماه باشد می توانید یک ماه زودتر از شروع کلاس خود وارد انگلستان شوید.

 

مدارک لازم:

هزینه درخواست ویزا به صورت آنلاین
فرم تکمیل شده و امضا شده توسط متقاضی
دوقطعه عکس ۴*۶
اصل پاسپورت متقاضی و همراهان
ترجمه رسمی شناسنامه متقاضی و همراهان
ترجمه رسمی مدارک تحصیلی
ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار
رزومه و انگیزه تحصیلی SOP
نامه ی پذیرش دانشگاه/کالج (CAS)
اصل مدرک آیلتس یا تافل
نامه بانکی/حساب بانکی مبنی بر پوشش کامل هزینه متقاضی و همراهان برای ۱ سال اول تحصیلی
ترجمه رسمی تعهدنامه محضری (در صورتی که حساب مربوط به متقاضی نباشد)

کار دانشجویی در انگلیس:

صدها شغل و فرصت کاری برای دانشجویان و فارغ التحصیلان در لندن وجود دارد. شما به عنوان یک دانشجوی بین المللی، می توانید در حین تحصیل تا ۲۰ ساعت در هفته کار کنید. 
در صورت تحصیل در دانشگاه و یا دانشکده ای که در فهرست اسپانسر UKBA و نهادهای رسمی آمده، شما می توانید در حین تحصیل کار کنید. دانشجویان بین المللی که در مقطع کارشناسی و یا کارشناسی ارشد تحصیل می کنند، در طول ترم بیش از ۲۰ ساعت در هفته و به صورت تمام وقت در دوران تعطیلات، اجازه کار دارند. اگر در مقطع پایین تری تحصیل می کنید، می توانید برای بیش از ۱۰ ساعت در هفته کار کنید. هیچ محدودیتی برای کار دانشجویان اتحادیه اروپا (EU) وجود ندارد.
 

ویزای توریستی انگلیس

   
در اینجا منظور از ویزای توریستی، آن نوعی است که به دیدار از اقوام درجه یک می انجامد.
 

مدارک لازم:

دعوتنامه معتبر: مدت اعتبار هر دعوتنامه سه ماه مي‌باشد.

 فرم تكميل شده درخواست ويزا 
دو قطعه عكس ۴ × ۳ و ۴ × ۶
اصل پاسپورت جديد (هر پاسپورت بايد حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.)
پاسپورت قديمي(كليه پاسپورتهاي قديمي در صورت موجود بودن.)
بليت هواپيما: (مي‌توان به صورت رزرو تهيه نمود.)
مبلغ ويزا

در صورت درخواست مدرك بيشتر توسط افسران ويزا در هنگام مصاحبه درخواست خواهد شد. ويزاي توريستي به انگلستان در كشور ايران صادر نمي‌شود. براي اخذ ويزاي توريستي به كشورهاي همسایه باید مراجعه کرد.