چگونه ویزای توریستی فرانسه بگیریم؟

چگونه ویزای توریستی فرانسه بگیریم؟

چگونه ویزای توریستی فرانسه بگیریم؟

فرانسه یکی از مقاصد بسیار محبوب برای گردشگری هست و در مورد ویزاش سوالات بسیاری از من شده.

چطور برای دریافت ویزای فرانسه اقدام کنیم؟

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می‌توانید از سایت سفارت فرانسه در تهران دانلود کنید یا به صورت حضوری از بخش ویزای سفارت فرانسه دریافت کنید. فرم تکمیل شده را به آدرس ایمیل rdv.teheran-amba at diplomatie.gouv.fr ارسال کنید و منتظر جواب سفارت برای نوبت‌دهی باشید. در حال حاضر سفارت فرانسه فقط به صورت ایمیلی وقت ملاقات را تعیین می‌کند. در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک برای شما مشخص شده، باید در محل سفارت برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه ویزای فرانسه حاضر باشید.
تصمیم سفارت در مورد ویزای فرانسه بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری شما در سفارت دارد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی فرانسه

) فرم درخواست روادید (دانلود رایگان): فرم درخواست روادید کوتاه مدت برای فرانسه که باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی تکمیل شود (لیست مترجمان مورد تائید سفارت فرانسه در ایران).
۲) دو قطعه عکس رنگی: دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید
۳) اصل گذرنامه متقاضی به همراه کپی: اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی بوده و دارای حداقل ۲ صفحه مهر نخورده باشد.
۴) کپی روادید شینگن قبلی: فتوکپی کلیه روادیدهای شینگن که تاکنون دریافت کرده‌اید (بر روی گذرنامه فعلی و گذرنامه‌های قبلی) و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج.
۵) شناسنامه: اصل شناسنامه فرد متقاضی به همراه کپی تمام صفحه‌ها
۶) اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی

الف) کارمندان: قرارداد کار، صورتحساب بانکی شش ماه گذشته، رضایت‌نامه کارفرما مبنی بر خروج متقاضی، مفاصا حساب مالیاتی
ب) برای تجار و بنگاه داران: آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت‌ها، کارت بازرگانی یا پروانه کسب، پرینت گردش حساب بانکی.
ج) مشاغل آزاد: کپی جواز کسب، صورتحساب گردش حساب بانکی ۶ ماهه، مفاصا حساب مالیاتی.
د) بازنشستگان: فیش حقوق بازنشستگی ۶ ماه گذشته.
ه) برای کودکان و دانشجویان: گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین، اسناد هویتی، تمکن مالی و وضع حرفه‌ای شخصی که هزینه‌های سفر را تأمین می‌کند، اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت می‌کند، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده، گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه
و) واچر هتل (در صورت نداشتن رزرو هتل، مسافر باید مدارک توان مالی تأمین هزینه‌ها به اندازه ۱۲۰ یورو در روز را ارائه دهد)
ز) بلیط رفت و برگشت
ک) بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ مبنی بر پوشش هزینه‌های احتمالی بازگشت به کشور مبدأ به دلیل پزشکی، درمان پزشکی اورژانس و یا هزینه‌های بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو برای تمام مدت اقامت گواهی کند. (دارنده روادید کثیرالسفر موظف به ارائه بیمه نامه معتبر برای مدت اولین سفر بوده، تهیه بیمه نامه برای سفرهای بعدی بر عهده خود اوست).
ل) نامه‌ای که در آن کاملا هدف از سفر به فرانسه ذکر شده است.

هزینه و زمان اخذ ویزای توریستی فرانسه

بررسی اولیه مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، وضعیت درخواست متقاضی مشخص می‌شود.
هزینه صدور ویزا بر اساس گروه‌های سنی متغیر است:
کودکان صفر تا ۶ سال: رایگان
کودکان ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو
افراد بالای ۱۲ سال: ۶۰ یورو
البته مبلغ ۲۵ یورو به ازای هر نفر برای بررسی مدارک نیز دریافت می‌شود.

آدرس سفارت فرانسه در تهران

خیابان نوفل‌لوشاتو، شماره ۶۶-۶۴
تلفن سفارت فرانسه: ۶۴۰۹۴۰۰۰۔۰۲۱
آدرس اینترنتی : www.ambafrance-ir.org
ساعت کاری سفارت فرانسه: یکشنبه تا پنج‌شنبه، ۱۶-۹

 

افزودن دیدگاه جدید