سفارت ژاپن و اخذ ویزای این کشور

سفارت ژاپن و اخذ ویزای این کشور

سفارت ژاپن و اخذ ویزای این کشور

تور ژاپن را انتخاب کرده‌اید و برای سفر به ژاپن برنامه‌ریزی می‌کنید؟ لازم است ویزای توریستی این کشور را از طریق سفارت ژاپن در تهران دریافت کنید. برای دریافت ویزای ژاپن لازم است مراحلی را طی کنید. برای آشنایی بیشتر با مدارک سفارت ژاپن، دریافت ویزا و دسترسی به این سفارت در ادامه همراه بلیط ۱ باشید.

سفارت ژاپن کجاست؟

سفارت ژاپن در ایران، در شهر تهران قرار دارد و در زعفرانیه، خیابان مقدس اردبیلی، پلاک ۱۶۲ واقع است.

تلفن سفارت ژاپن: ۲۲۶۶۰۷۱۰
فکس سفارت ژاپن: ۲۲۶۶۰۷۴۷
فکس بخش کنسولی سفارت ژاپن: ۲۲۶۶۰۷۴۶
کد پستی سفارت ژاپن: ۹۳۵۶۳-۱۹۸۵۶
ساعات کاری سفارت ژاپن: ۸:۳۰ الی ۱۲:۰۰، ۱۲:۴۵ الی ۱۷:۰۰ (جمعه و شنبه سفارت تعطیل است)
ایمیل بخش روادید: ایمیل بخش کنسولی و امور روادید سفارت ژاپن
آدرس سایت سفارت ژاپن: سایت رسمی سفارت ژاپن در تهران

بخش کنسولی سفارت ژاپن

سفارت ژاپن مدارک درخواست ویزا را از طریق پست نمی‌پذیرد و مسئولیتی در قبال مفقود شدن مدارک ندارد. تمام مدارک درخواست ویزای خود را باید به صورت اصل، در روز و ساعت تعیین شده به متصدی امور ویزا تحویل دهید.

سفارت ژاپن مدراک درخواست ویزا را به صورت فاکس یا ایمیل نمی‌پذیرد. لازم است خود فرد یا نماینده وی، مدارک درخواست ویزا را به طور مستقیم به سفارت تحویل دهد.

درخواست پذیرش بخش کنسولی سفارت ژاپن برای درخواست ویزا: روزهای یک‌شنبه الی پنج‌شنبه، از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۰:۳۰

تحویل گذرنامه‌ها و دریافت مدارک تایید شده

بخش دريافت مدارک سفارت ژاپن روزهای یک‌شنبه الی پنج‌شنبه از ساعت ۱۵:۰۰ الی ۱۶:۰۰ به ارائه خدمات می‌پردازد.

هزینه ویزای ژاپن

هزینه ویزای یک بار ورود به کشور ژاپن، از تاریخ اول آگوست ۲۰۱۷، مبلغ ۸۱۰,۰۰۰ ریال است.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی ژاپن

ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، با تاییدیه وزارت دادگستری صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی ژاپن به شرح زیر است:

توجه: در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد.

  • گذرنامه متقاضی ویزا (در صورت امکان گذرنامه‌های قدیمی هم ارائه شود)
  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا
  • یک قطعه عکس سایز ۴.۵×۴.۵ با زمینه سفید
  • برنامه سفر (به همراه رزرو هتل)
  • شناسنامه متقاضی ویزا (به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن)
  • پرینت ریز کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی متقاضی (سایز A4)
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر حقوق و موافقت با مرخصی

 

 

 

 

 

 

افزودن دیدگاه جدید